Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅PRENAJATÉ: Zariadený priestranný 3 izb.byt + parkovacie miesto, K.Franklovej., Pezinok

Interné ID: 230016
Ulica: K. Franklovej
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame priestranný čiastočne zariadený trojizbový byt s výmerou 84,5m2 na ul. K. Franklovej 1, Pezinok. Nehnuteľnosť sa nachádza na 3. poschodí/4 , s výťahom.  K bytu prináleží balkón, pivnica a vlastné parkovacie miesto za bytovým domom. Byt sa ponúka zariadený a so spotrebičmi.

Vybavenie bytu:
- obývačka: obývací nábytok, komoda, konferenčný stolík, sedačka;
- kuchyňa vrátane spotrebičov (el. varná doska, digestor, vstavaná rúra, chladička, mikrovlnka, umývačka riadu), stôl, 4 stoličky;
- spáľňa - manželská posteľ, pracovný stôl, 2x nočný stolík;
- chodba -  veľká vstavaná skriňa;
- detská izba - posteľ 2x; komoda, pracovný stolík;
- kúpeľňa (vaňa, umývadlo, práčka), oddelené WC.
Možnosť ponechania nábytku súčasným nájomcom (skrine biele 2x v detskej izbe, pracovný stolík zelený 1x, komody, poličky na stene, TV) za menšiu odplatu. 

Iné: kúpeľňové skrinky, oddelené WC, plávajúca podlaha alebo dlažba, plastové okná s vonkajšími žalúziami.  Byt je pripojený na káblovú televíziu a internet. 

Bytový dom 
Bytový dom bol postavený v roku 2010. Jedná sa o 4 poschodovú budovu s výťahom, postavenú z tehly, zateplenú. BD vlastnú plynovú kotoľňu. Na pozemku sa nachádza detské ihrisko. V blízkosti školy, školka, obchody, športoviská, detské ihriská...Ideálne bývanie pre mladú rodinu.

Pezinok má strategickú polohu. Leží iba 21 km od Bratislavy a 40 km od Trnavy. Dopravné spojenie do oboch miest je zabezpečené vlakovou alebo cestnou dopravou, cca 3 minúty pešo od bytu. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia.  Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie.  Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch alebo lyžovanie na Pezinskej Babe. 

Voľný od 1.7.2023.  Domáce zvieratá (pes, mačka) nie sú povolené.

Cena

  • Cena nájmu: 750 €/mesiac (z toho nájom 520 €/mesiac + 230€  energie/mesiac). Energie sú vypočítané pre 4 osoby.
  • V cene je zahrnutý aj nájom parkovacieho státia a pivnica. 
  • Zábezpeka dvojmesačná.
  • Prvá platba celkom: 2.250,-€ (z toho 1.500 € zábezpeka, 750,- € prvé nájomné s energiami).

Keďže sa jedná o naozaj zaujímavú ponuku, neváhajte a kontaktujte ma čo najskôr na: 0903 465 835, Norbert Ciller, ciller@desire.sk. Teším sa na Vás! 

© Fotografie a popis sú majetkom a autorským dielom realitnej kancelárie

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
87.5 m2
Úžitková plocha:
84.5 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti