Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PRENAJATÉ: Zariadený 1i byt na prenájom Bratislava-Nové mesto

Interné ID: 221001
Ulica: Pluhová
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 1izb byt, Pluhová ul., BA - Nové mesto, iba 5 minút od Polusu. Byt má výmeru 29 m2, je v osobnom vlastníctve.  Nachádza sa v tehlovej bytovke, na 2. poschodí/5, je bez balkóna alebo loggie. Zariadená je kuchyňa vrátane indukčnej varnej dosky, chladničky a mrazničky. V izbe sa nachádza veľká manželská posteľ a sektorový nábytok. Byt má drevené eurookná, drevené parkety, novú kuchynskú linku, renovovanú kúpeľňu. V byte sa nachádza práčka. Možnosť  pripojenia na internet od Telekomu. K bytu prináleží pinvičná kobka v suteréme domu. 

Bytový dom je zateplený, má čistý vymaľovaný vchod a bezproblémové parkovanie.  V tesnej blízkosti sa nachádza detské ihrisko. Bytový dom sa nachádza iba 5 minút pešo k nákupnému stredisku Polus, kde je kompletná občianska vybavenosť. Zároveň je iba 5 minút vzdialený k jazeru Kuchajda, kde je možnosť športového vyžitia a rekreácie. MHD vzdialenosť: na ulicu Vajnorská 500m, na ulicu Račianská  650m.

Prenájom je vhodný pre maximálne 2 osoby, najlepšie pár. Voľný: IHNEĎ. 

Cena prenájmu: 400,- €/mesiac. Pri podpise zmluvy sa platí kaucia 800,-€ + 1. nájomné vo výške 400,-€.

Internet UPC: Možnosť prevodu zmluvy z bývalého nájomníka. Cena 15,-€/mes.

Pre viac informácií volajte: 0903 465 835  Norbert Ciller.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
29 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti