Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PRENAJATÉ: Prenájom 2izb.bytu, čiastočne zariadený so spotrebičmi

Interné ID: 220016
Ulica: Dukelská
Obec: Modra
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

***PRENAJATÉ***

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom 2 izbový byt v Modre, na Dukelskej ulici. Byt sa nachádza na 1. poschodí zo 7, v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt má úžitkovú plochu 53,20 m2.  

Dispozícia bytu: Vstupuje sa do obývacej izby spojenej s kuchyňou, z ktorej je vstup do samostatnej izby - spálne, kúpeľne a WC. Kúpeľňa je s klasickou vaňou a oddelené WC. Kvalitná dizajnová kuchynská linka je vybavená plynovým sporákom, el. rúrou, chladničkou, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou a umývačkou riadu. V celom byte sú kvalitné stierky, plastové okná, plávajúca podlaha. Byt je napojený na optický internet telekom.  K bytu prináleží pivničná kobka o výmere 5 m2. 

Okolie bytového domu je udržiavané, za domom sa nachádza detské ihrisko a dostatočný počet parkovacích miest. V tesnej blízkosti sa nachádzajú obchody a služby (lekáreň, kvetinárstvo, pizzéria, čistiareň, potraviny, drogéria, obchod s textilom, obuv ....). Školy a škôlky sú v dostupnosti 10 minút pešo, zastávka MHD a prímestských liniek.

Modra má strategickú polohu. Leží iba 7 km od okresného mesta Pezinok, 38 km od Bratislavy a 25 km od Trnavy. Dopravné spojenie do miest je zabezpečené autobusovou alebo osobnou dopravou. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia.  Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie.  Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch, alebo lyžovanie na Zochovej chate. 

CENA:

Nájomné: 550,- €/mesiac s  energiami a optickým internetom. Kaucia je vo výške 2x mes. splátka, t.j. 1.100,- €. Prvá platba spolu: 1650,- €.

Za účelom obhliadky a ďalších informácií volajte:  Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
53.2 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti