Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný 2 izb. byt 69m2 v rodinnom dome, 1x parkovanie

Interné ID: 240003C
Ulica: Cajlanská
Mestská časť: Cajla
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
550 €/mesiac
+ energie 100 Eur (2 osoby)

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 2 izbový byt o výmere 69 m2 umiestnený v rodinnom dome v mestskej časti Cajla, Pezinok. V byte je jedna menšia izba a priestranná otvorená obývačka s kuchyňou. Príslušenstvom je kuchynský kút, kúpeľňa so sprchovým kútom a oddelené WC. Možnosť parkovania 1 auta vo dvore. 

Byt sa ponúka k nájmu nezariadený. Iné vybavenie: plávajúca podlaha, plastové okná, žalúzie. Možnosť pripojenia na internet a KTV. 

Pezinok má strategickú polohu. Leží iba 21 km od Bratislavy a 40 km od Trnavy. Dopravné spojenie do oboch miest je zabezpečené vlakovou alebo cestnou dopravou. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia.  Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie.  Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch, alebo lyžovanie na Pezinskej Babe. Lokalita Cajla je miestna časť výhradne s rodinnými domami. Prístup na MHD do 3 minút od domu, prístup do centra autom 3 minúty, pešo 15 minút.  

CENA A PLATOBNÉ PODMIENKY:

Nájomné celkom: 650 Eur/mesiac, z toho záloha na energie vo výške 100 Eur/mes (voda, el. energia, plyn). Mesačné nájomné je vrátane  1 ks parkovacieho státia. 
Pri podpise zmluvy je nutné zložiť kauciu vo výške 2x mesačné nájomné.

Neváhajte a kontaktujte už dnes nášho makléra a dohodnite si termín obhliadky!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
69 m2
Podlahová plocha:
69 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
panelová stavba
Celková plocha:
69 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

 

Som majiteľkou realitných kancelárií, certifikovaná realitná maklérka, odborná školiteľka a mentorka v jednej osobe.

Svoju prvú realitnú kanceláriu DESIRE REAL s.r.o. som založila už v roku 2013. Od roku 2018 som sa stala aj majiteľkou DESIRE REALITY s.r.o., ktorá sa zaoberá aj predajom nehnuteľnosti v Rakúskom pohraničí. 

Školiteľka, auditorka a mentorka

Od roku mája 2023 som sa stala školiteľkou Realitnej únie Slovenskej republiky, kde pravidelne prednášam a učím iných realitných maklérov získavať lepšie vedomosti v oblasti nájmu. Taktiež sa zameriavam na vzdelávanie účastníkov konaní realitných procesov, či sa jedná o prenajímateľov alebo predávajúcich, či kupujúcich. Svojim klientom ponúkam dlhoročné znalosti a skúsenosti v špecifických realitných oblastiach ako je audit nehnuteľností, oceňovanie nehnuteľností alebo vylepšenie interných procesov spoločností zameraných na realitnú činnosť alebo správu nehnuteľností. Vediem a vzdelávam začínajúcich i skúsených realitných maklérov.

V akej realitnej oblasti vynikám?

  • Predaj nehnuteľnosti
  • Nájom
  • Asistencia pri kúpe nehnuteľností
  • Vyporiadanie podielového spoluvlastníctva
  • Homestaging (príprava nehnuteľností pred predajom alebo nájmom)
  • Správa nehnuteľnosti
  • Audit
  • Ocenenie nehnuteľností
  • Komplexné poradenstvo a služby pre developerov
  • Sprostredkovanie právneho  poradenstva
  • Sprostredkovanie finančných služieb a poistenia

Certifikovaná realitná maklérka

  • 2013   Osvedčenie realitnej činnosti som získala už v roku 2013 prostredníctvom Realitnej únie SR.
  • 2018   Dosiahla som kariérny titul RSc., čo je najvyššie vzdelanie v realitnej oblasti, akreditované Ministerstvom školstva SR.
  • 2021   Získala som LICENCIU vydanú Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska a zároveň som získala Atestácia CEPI (European Association of Real Estate Proffessions).
  • 2023   Získala som osvedčenie Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR o Profesijnej kvalifikácií 

Mojím mottom je: Keď sa túžba stane realitou! A vy sa nasťahujte do svojho vysnívaného bytu, či domu. Keď túžite predať svoju nehnuteľnosť bezpečne a bezstarostne. Pretože za všetkým je spokojnosť ľudí. Ľudí, ktorí ma odporučia  ďalej, lebo svojou prácou som si získala vaše srdcia. Mnohí z mojich klientov sú teraz mojimi priateľmi. A naopak,  mnohí moji priatelia sú mojimi klientami. Dôverujú mi, lebo ma poznajú. Vedia ako pracujem. Aj vy ma môžete spoznať. Stačí ma osloviť. Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti