Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom Kancelárie 69 m2 Cajla, Pezinok 1x parkovanie

Interné ID: 240003A
Ulica: Cajlanská
Mestská časť: Cajla
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárske priestory
552 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom Kancelárie s príslušenstvom o výmere 69 m2 (kancelária č.1 má 49m2 a kancelária č. 2 má 10 m2), lokalita: Pezinok, Cajlanská. Príslušenstvom kancelárie je vstupná chodba, sklad 8m2, toaleta a kúpeľňa so sprchovým kútom. Kancelária sa nachádza v rodinnom dome v lokalite mestskej časti Cajla. Možnosť parkovania 2 áut. 

CENA A PLATOBNÉ PODMIENKY PRENÁJMU KANCELÁRIE:

Nájomné za kancelársky priestor s príslušenstvom: 8 Eur/m2/mesiac, celkom 550 Eur/mesiac
+Záloha na energie vo výške 100 -150 Eur/mes (voda, el. energia, plyn, vykurovanie kancelárie). 
+Nájomné za 1 ks parkovacieho státia: 25 Eur
Pri podpise zmluvy je nutné zložiť kauciu vo výške 1x mesačné nájomné.
Prenajímateľ nie je plátcom DPH.

MOŽNOSŤ PRENÁJMU SKLADU V ROVNAKOM OBJEKTE!

Spolu s kanceláriou Vám ponúkame na prenájom aj Skladové priestory 225 m2 v tom istom objekte. Príslušenstvom časti skladu je 5 menších miestnosti ako sklady, šatňa, vstupná chodba, toaleta, spolu o výmere 56m2. V suteréne budovy sa nachádza miestnosťo veľkosti 52m2. V hlavnom sklade s výškou 4m sa nachádza druhá toaleta. Do suterénu vedie okrem schodov aj pásový dopravník na prepravu tovaru. Suterén je vhodný na uskladnenie tovaru, pneumatík a podobne. Má zabudovanú vzduchotechniku na odvetrávanie.  

POPIS
Objekt má plastové okná, pvc podlahy alebo dlažba, vstup na bezpečnostný zámok.  Je napojený na všetky IS: voda, kanalizácia, el. energia (220 a 380V) a plyn. Vykurovanie je v časti kancelárie, je ústredné zabezpečené 2ks plynových kotlov a radiátormi. Areál je uzatvorený zo všetkých strán, vstup cez el. posuvnú bránu, celý dvor má spevnené plochy z betónu a zámkovej dlažby a je vhodný na parkovanie áut. V cene je zahrnuté parkovanie pre 2 autá. Objekt prešiel celkovou rekonštrukciou (nová strecha, zateplenie budovy, odizolovanie budovy proti vlhkosti spodnej vody). Objekt je umiestnený v lokalite medzi rodinnými domami a preto je vhodný na skladovanie, tichá výrobná prevádzka, ako telocvičňa, a podobne. Prípadne  je možné ho prenajať ako celok o výmere 312 m2. 

 

CENA SKLADOVOVÝCH PRIESTOROV A PLATOBNÉ PODMIENKY:
Nájomné za skladový priestor: 4 Eur/m2/mesiac, celkom 900 Eur/mesiac
Nájomné za 3 parkovacie státia: 75 Eur

***Zľavnená cena nájomného pri prenájme celého objektu o výmere 312 m2 len za 1500 Eur. V cene zahrnutý nájom kancelárie s prístušenstvom, sklady, suterén, 4 parkovacie státia.  ***

Neváhajte a kontaktujte už dnes nášho makléra a dohodnite si termín obhliadky!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
87 m2
Podlahová plocha:
87 m2
Skladová plocha:
225 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
panelová stavba
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
87 m2
Pivnica plocha:
52 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

 

Som majiteľkou realitných kancelárií, certifikovaná realitná maklérka, odborná školiteľka a mentorka v jednej osobe.

Svoju prvú realitnú kanceláriu DESIRE REAL s.r.o. som založila už v roku 2013. Od roku 2018 som sa stala aj majiteľkou DESIRE REALITY s.r.o., ktorá sa zaoberá aj predajom nehnuteľnosti v Rakúskom pohraničí. 

Školiteľka, auditorka a mentorka

Od roku mája 2023 som sa stala školiteľkou Realitnej únie Slovenskej republiky, kde pravidelne prednášam a učím iných realitných maklérov získavať lepšie vedomosti v oblasti nájmu. Taktiež sa zameriavam na vzdelávanie účastníkov konaní realitných procesov, či sa jedná o prenajímateľov alebo predávajúcich, či kupujúcich. Svojim klientom ponúkam dlhoročné znalosti a skúsenosti v špecifických realitných oblastiach ako je audit nehnuteľností, oceňovanie nehnuteľností alebo vylepšenie interných procesov spoločností zameraných na realitnú činnosť alebo správu nehnuteľností. Vediem a vzdelávam začínajúcich i skúsených realitných maklérov.

V akej realitnej oblasti vynikám?

  • Predaj nehnuteľnosti
  • Nájom
  • Asistencia pri kúpe nehnuteľností
  • Vyporiadanie podielového spoluvlastníctva
  • Homestaging (príprava nehnuteľností pred predajom alebo nájmom)
  • Správa nehnuteľnosti
  • Audit
  • Ocenenie nehnuteľností
  • Komplexné poradenstvo a služby pre developerov
  • Sprostredkovanie právneho  poradenstva
  • Sprostredkovanie finančných služieb a poistenia

Certifikovaná realitná maklérka

  • 2013   Osvedčenie realitnej činnosti som získala už v roku 2013 prostredníctvom Realitnej únie SR.
  • 2018   Dosiahla som kariérny titul RSc., čo je najvyššie vzdelanie v realitnej oblasti, akreditované Ministerstvom školstva SR.
  • 2021   Získala som LICENCIU vydanú Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska a zároveň som získala Atestácia CEPI (European Association of Real Estate Proffessions).
  • 2023   Získala som osvedčenie Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR o Profesijnej kvalifikácií 

Mojím mottom je: Keď sa túžba stane realitou! A vy sa nasťahujte do svojho vysnívaného bytu, či domu. Keď túžite predať svoju nehnuteľnosť bezpečne a bezstarostne. Pretože za všetkým je spokojnosť ľudí. Ľudí, ktorí ma odporučia  ďalej, lebo svojou prácou som si získala vaše srdcia. Mnohí z mojich klientov sú teraz mojimi priateľmi. A naopak,  mnohí moji priatelia sú mojimi klientami. Dôverujú mi, lebo ma poznajú. Vedia ako pracujem. Aj vy ma môžete spoznať. Stačí ma osloviť. Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti