Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny, slnečný stavebný pozemok, Modra

Interné ID: 230029
Ulica: Pod Vinicami
Obec: Modra
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
248 000 €

Popis nehnuteľnosti

"Exkluzívne" vám ponúkam na predaj krásny, slnečný stavebný pozemok v Modre. Nachádza sa v novovybudovanej tichej časti obce - Kráľová, v bezprostrednej blízkosti prírody Malých Karpát.

Rozloha pozemku je 954 m2 + podiel na prístupovej ceste. V mieste, kde bude stáť dom, je šírka 20m.
Inžinierske siete sú priamo na pozemku: voda, kanalizácia, elektrina a optika.

Pozemok je rovinatý, čiastočne oplotený, má obdĺžnikový tvar s prístupom do svahu, miestom na 2 parkovacie státia a je pripravený na výstavbu. Na ulici je nová betónová komunikácia.

Základná funkcia využitia pozemku je individuálne bývanie v rodinných domoch, s maximálnym koeficientom zastavania 18% a 2 nadzemné podlažia.

LOKALITA:
Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanom území obce, v blízkosti prírody, no zároveň je dostupná všetka občianska vybavenosť (MHD, školy, škôlky, obchody - Lidl, Billa, centrum mesta, zdravotné stredisko, lekárne, banky, ...). Malé Karpaty ponúkajú veľa príležitostí na oddych, turistiku aj šport.

Cena 248.000,- € je vrátane kompletného realitného, právneho a finančného servisu.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku. Teší sa na Vás: Ing. Katarína Váleková,  0905 107 339, valekova@desire.sk

©Fotografie a popis sú majetkom a autorským dielom realitného makléra: Ing. Katarína Váleková a RK

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
954 m2
Plocha pozemku:
954 m2
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Katarína Váleková

Ing. Katarína Váleková

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • sora

 

Začínala som ako finančný poradca v stavebnej sporiteľni v r. 2001, kde som často riešila aj stavebné úvery. Pri tom som nehnuteľnosti videla len v papierovej podobe. Prácou pre jednu finančnú inštitúciu som nemala k dispozícii všetky produkty, ktoré klient potreboval. Keď prišla ponuka spolupracovať s maklérskou spoločnosťou, využila som ju a rozšírila svoje možnosti a kvalifikáciu ďalším vzdelávaním.

Stále som videla nehnuteľnosti len na papieri, ale už som sa pohrávala s myšlienkou pracovať aj v tejto oblasti, keďže financovanie kúpy s tým veľmi úzko súvisí. V roku 2007 som začala spolupracovať s realitnou kanceláriou a riešila som financovanie klientov pri kúpe nehnuteľnosti. Krátko na to som sa stala aj realitnou maklérkou. Pôsobím v lokalite Bratislava, Pezinok, Senec a okolie; som členkou Realitnej únie Slovenskej republiky.

Predaj, kúpa či prenájom je pre každého citlivá téma, preto sú profesionalita, osobný prístup, dôvera, korektnosť mojim štandardom. Práca s ľuďmi je zaujímavá a náročná zároveň. A práve preto ma to baví. Noví ľudia, nové výzvy, nové riešenia, nové úspechy. Keďže kombinujem prácu realitného makléra s finančným sprostredkovaním, poskytujem mojim klientom kompletné služby. Pre nich je potom priebeh celého procesu predaja, kúpy a prenájmu bezstarostný a bezpečný. Najväčšie ocenenie mojej práce je spokojný klient a jeho odporučenie. Staňte sa aj vy jedným z mojich spokojných klientov! 

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti