Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PREDANÉ: - 5 izbový byt s veľkým balkónom, Bratislava - Rača

Interné ID: 230023
Ulica: Plickova
Mestská časť: Rača
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 5 a viac izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ - EXKLUZÍVNE Vám ponúkam na predaj 5 izbový byt s veľkým balkónom a s pivnicou vo vyhľadávanej tichej lokalite Bratislava - Rača. Byt je v pôvodnom stave, vyprataný a pripravený pre nového majiteľa, ktorý si ho zrekonštruuje podľa svojich predstáv. Celková plocha bytu vrátane pivnice je 91m2, nachádza sa na 1. poschodí z 8.

Dispozícia: byt má 5 izieb, z toho sú 3 samostatné, kuchyňu, špajzu, kúpeľňu, samostatné wc, 2x šatník a veľký balkón, ktorý je prístupný z kuchyne a z obývačky.

Bytový dom bol skolaudovaný v r. 1971 a od vtedy prešiel niekoľkými rekonštrukciami. V roku 2007 výmena stúpačiek – studená a teplá voda + kanalizačná stúpačka a plyn. V r. 2009  – zateplenie bytového domu, výmena okien, výmena vchodových dverí, obnova strechy + zateplenie strechy. Kúrenie v bytovom dome je centrálne. Je plánovaná výmena výťahov.

LOKALITA :
Bratislava - m.č. Rača leží na úpätí Malých Karpát. Okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, letné kúpalisko, množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové zariadenia. Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie. Do centra mesta je to iba 8,5 km.

VÝHODY:
- tiché prostredie a park priamo pri dome, Malé Karpaty
- realizácia bytu podľa vlastných predstáv
- byt je vhodný pre mladú rodinku, pri bytovom dome je škôlka

Cena dohodou, ponúknite! V predajnej cene bude zahrnutý kompletný realitný, právny a finančný servis.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku. Teší sa na Vás: Ing. Katarína Váleková,  0905 107 339, valekova@desire.sk

©Fotografie a popis sú majetkom a autorským dielom realitného makléra: Ing. Katarína Váleková a RK

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
91 m2
Úžitková plocha:
88 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
12 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Katarína Váleková

Ing. Katarína Váleková

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • sora

 

Začínala som ako finančný poradca v stavebnej sporiteľni v r. 2001, kde som často riešila aj stavebné úvery. Pri tom som nehnuteľnosti videla len v papierovej podobe. Prácou pre jednu finančnú inštitúciu som nemala k dispozícii všetky produkty, ktoré klient potreboval. Keď prišla ponuka spolupracovať s maklérskou spoločnosťou, využila som ju a rozšírila svoje možnosti a kvalifikáciu ďalším vzdelávaním.

Stále som videla nehnuteľnosti len na papieri, ale už som sa pohrávala s myšlienkou pracovať aj v tejto oblasti, keďže financovanie kúpy s tým veľmi úzko súvisí. V roku 2007 som začala spolupracovať s realitnou kanceláriou a riešila som financovanie klientov pri kúpe nehnuteľnosti. Krátko na to som sa stala aj realitnou maklérkou. Pôsobím v lokalite Bratislava, Pezinok, Senec a okolie; som členkou Realitnej únie Slovenskej republiky.

Predaj, kúpa či prenájom je pre každého citlivá téma, preto sú profesionalita, osobný prístup, dôvera, korektnosť mojim štandardom. Práca s ľuďmi je zaujímavá a náročná zároveň. A práve preto ma to baví. Noví ľudia, nové výzvy, nové riešenia, nové úspechy. Keďže kombinujem prácu realitného makléra s finančným sprostredkovaním, poskytujem mojim klientom kompletné služby. Pre nich je potom priebeh celého procesu predaja, kúpy a prenájmu bezstarostný a bezpečný. Najväčšie ocenenie mojej práce je spokojný klient a jeho odporučenie. Staňte sa aj vy jedným z mojich spokojných klientov! 

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti