Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅PRENAJATÉ: 3 izb. byt, skvelá lokalita, Martinčeková ul., Bratislava II.

Interné ID: 230020
Ulica: Martinčekova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom priestranný 3 izbový byt o výmere 80,8 m2 v zateplenom bytovom dome postavenom na Martinčekovej ulici,  Bratislava. Byt sa nachádza na 1. podlaží/6, s výťahom. 

Dispozícia bytu: K dispozícií sú 2 izby nepriechodné a jedna priechodná, viď. pôdorys. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií, má novú kuchyňu, zrekonštruovanú kúpeľňu. K dispozícií je sporák, mikrovlnka, práčka, chladnička. V byte je základný nábytok. Jedna malá izba za kuchyňou s výmerou 6m2 slúži ako dočastne ako sklad a nie je predmetom nájmu. Možnosť pripojenia k internetu, momentálne nie je byt napojený na internet. 

Bytový dom: 
Bytový dom je postavebý z tehly, je zrenovovaný, zateplená fasáda. Okolie bytového domu je pekne udržiavané. Pred bytovkou sa nachádza veľké ihrisko s oddychovou zónou. Parkovanie v okolí bytového domu je možné, platí tu parkovacia politika mesta. MHD zastávka priamo za bytovým domom. Výborná dopravná dostupnosť aj autom na všetky smery.

Lokalita:  
Jedinečná lokalita, na rozhraní Nív a Ružinova. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Parky, ihriská, kaviarne, obchody nablízku. V blízkom okolí do 5 minút pešo  sa nachádzajú obchody a služby (lekáreň, reštaurácia, potraviny, kúpalisko Delfín, trhovisko Miletičova...), 10 minút pešo od novej autobusovej stanice a nového shopping centra NIVY, alebo OC CENTRÁL. Školy a škôlky sú v dostupnosti pár minút pešo, materská škola Miletičova, Gemerská, základná škola Ružova dolina, Kulíškova, Novohradská a stredné školy Gymnáziá Novohradská a Metodova, ZUŠ L. Rajtera. Možnosť relaxu a oddychu je iba pár minút pešo - Štrkovecké jazero, cyklodráha do Petržalky, neďaleko je Ružinovská nemocnica s poliklinikou. 
Jednoducho - kompletné občianske zázemie úplne na dosah. 

Cena:
Cena: 550€/mesiac + energie 220€/mesiac (pre 3 osoby), každá ďalšia osoba + 25 Eur. 
Zábezpeka: vo výške 1 mesačného nájomného, minimálne 770 €
Prvá platba: Kaucia + nájomné splatné pri podpise nájomnej zmluvy.

Voľné ihneď. Vhodné pre študentov, alebo rodinu s deťmi. Bez domácich ZVIERAT.

Kontakt: Mária Cillerová, cillerova@desire.sk, 0905881936. Čoskoro dovidenia!

© Fotografie a popis sú majetkom a autorským dielom realitnej kancelárie 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
80.8 m2
Úžitková plocha:
80.8 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Poschodie:
1
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.5 m2

Pozrieť na mape

Maklér

 

Som majiteľkou realitných kancelárií, certifikovaná realitná maklérka, odborná školiteľka a mentorka v jednej osobe.

Svoju prvú realitnú kanceláriu DESIRE REAL s.r.o. som založila už v roku 2013. Od roku 2018 som sa stala aj majiteľkou DESIRE REALITY s.r.o., ktorá sa zaoberá aj predajom nehnuteľnosti v Rakúskom pohraničí. 

Školiteľka, auditorka a mentorka

Od roku mája 2023 som sa stala školiteľkou Realitnej únie Slovenskej republiky, kde pravidelne prednášam a učím iných realitných maklérov získavať lepšie vedomosti v oblasti nájmu. Taktiež sa zameriavam na vzdelávanie účastníkov konaní realitných procesov, či sa jedná o prenajímateľov alebo predávajúcich, či kupujúcich. Svojim klientom ponúkam dlhoročné znalosti a skúsenosti v špecifických realitných oblastiach ako je audit nehnuteľností, oceňovanie nehnuteľností alebo vylepšenie interných procesov spoločností zameraných na realitnú činnosť alebo správu nehnuteľností. Vediem a vzdelávam začínajúcich i skúsených realitných maklérov.

V akej realitnej oblasti vynikám?

  • Predaj nehnuteľnosti
  • Nájom
  • Asistencia pri kúpe nehnuteľností
  • Vyporiadanie podielového spoluvlastníctva
  • Homestaging (príprava nehnuteľností pred predajom alebo nájmom)
  • Správa nehnuteľnosti
  • Audit
  • Ocenenie nehnuteľností
  • Komplexné poradenstvo a služby pre developerov
  • Sprostredkovanie právneho  poradenstva
  • Sprostredkovanie finančných služieb a poistenia

Certifikovaná realitná maklérka

  • 2013   Osvedčenie realitnej činnosti som získala už v roku 2013 prostredníctvom Realitnej únie SR.
  • 2018   Dosiahla som kariérny titul RSc., čo je najvyššie vzdelanie v realitnej oblasti, akreditované Ministerstvom školstva SR.
  • 2021   Získala som LICENCIU vydanú Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska a zároveň som získala Atestácia CEPI (European Association of Real Estate Proffessions).
  • 2023   Získala som osvedčenie Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR o Profesijnej kvalifikácií 

Mojím mottom je: Keď sa túžba stane realitou! A vy sa nasťahujte do svojho vysnívaného bytu, či domu. Keď túžite predať svoju nehnuteľnosť bezpečne a bezstarostne. Pretože za všetkým je spokojnosť ľudí. Ľudí, ktorí ma odporučia  ďalej, lebo svojou prácou som si získala vaše srdcia. Mnohí z mojich klientov sú teraz mojimi priateľmi. A naopak,  mnohí moji priatelia sú mojimi klientami. Dôverujú mi, lebo ma poznajú. Vedia ako pracujem. Aj vy ma môžete spoznať. Stačí ma osloviť. Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti