Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PRENAJATÉ: dvojgarsónka s balkónom, Bratislava - m.č. Petržalka

Interné ID: 230001
Ulica: Znievska
Mestská časť: Lúky
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: Dvojgarsónka
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÁ - EXKLUZÍVNE Vám ponúkam na dlhodobý prenájom útulnú zariadenú, kompletne zrekonštruovanú dvojgarsónku na Znievskej ulici v Petržalke - Bratislava s obytnou plochou 37m2 + balkón. Byt sa nachádza na 8. poschodí /12 v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome, k dispozícii sú dva výťahy.

DISPOZÍCIA BYTU:

- vstupná chodba
- kúpeľňa
- prechodná izba s kuchynským kútom
- samostatná spálňa

V novej kuchynskej linke je zabudovaná umývačka riadu, mikrovlnka, teplovzdušná rúra, ďalej je tu  indukčná dvojplatnička a chladnička s mrazničkou. Do kuchynskej časti patrí stôl so stoličkami. V obývacej časti je gauč, skrinky a televízor. Z tejto izby sa dostaneme na zasklený balkón. V spálni je manželská posteľ, šatníková skriňa a komoda. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, wc a práčka. Na chodbe je vešiaková skriňa s botníkom. V byte sú plastové okná s vnútornými žalúziami, plávajúce podlahy.

VÝHODY:

- kompletná rekonštrukcia a nové moderné zariadenie
- slnečný, bezbariérový byt, orientovaný na západ
- bezpečnostné vstupné dvere do bytu
- zasklený balkón
- tiché prostredie
- dobrá občianska vybavenosť
- internet – optika
- zateplený bytový dom, dva výťahy
dlhodobý prenájom

LOKALITA :

Bratislava - m.č. Petržalka, Znievska ulica leží iba 6 km od centra mesta. V blízkosti sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové zariadenia, jazero Veľký Draždiak, fitness centrum, pošta, MHD. Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie. 

Tento byt je vhodný pre 2 dospelé osoby, prípadne dieťa. K dispozícii je od 1.2.2023

Cena prenájmu je 540,-€/ mesiac vrátane energií + depozit vo výške nájmu; vrátane realitného a právneho servisu.

 

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku:

Ing. Katarína Váleková,  0905 107 339, valekova@desire.sk

Fotografie a popis sú majetkom a autorským dielom RK a  realitného maléra: Ing. Katarína Váleková

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
37 m2
Úžitková plocha:
37 m2
Poschodie:
8
Počet podlaží:
12
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Katarína Váleková

Ing. Katarína Váleková

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • sora

 

Začínala som ako finančný poradca v stavebnej sporiteľni v r. 2001, kde som často riešila aj stavebné úvery. Pri tom som nehnuteľnosti videla len v papierovej podobe. Prácou pre jednu finančnú inštitúciu som nemala k dispozícii všetky produkty, ktoré klient potreboval. Keď prišla ponuka spolupracovať s maklérskou spoločnosťou, využila som ju a rozšírila svoje možnosti a kvalifikáciu ďalším vzdelávaním.

Stále som videla nehnuteľnosti len na papieri, ale už som sa pohrávala s myšlienkou pracovať aj v tejto oblasti, keďže financovanie kúpy s tým veľmi úzko súvisí. V roku 2007 som začala spolupracovať s realitnou kanceláriou a riešila som financovanie klientov pri kúpe nehnuteľnosti. Krátko na to som sa stala aj realitnou maklérkou. Pôsobím v lokalite Bratislava, Pezinok, Senec a okolie; som členkou Realitnej únie Slovenskej republiky.

Predaj, kúpa či prenájom je pre každého citlivá téma, preto sú profesionalita, osobný prístup, dôvera, korektnosť mojim štandardom. Práca s ľuďmi je zaujímavá a náročná zároveň. A práve preto ma to baví. Noví ľudia, nové výzvy, nové riešenia, nové úspechy. Keďže kombinujem prácu realitného makléra s finančným sprostredkovaním, poskytujem mojim klientom kompletné služby. Pre nich je potom priebeh celého procesu predaja, kúpy a prenájmu bezstarostný a bezpečný. Najväčšie ocenenie mojej práce je spokojný klient a jeho odporučenie. Staňte sa aj vy jedným z mojich spokojných klientov! 

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti