Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PRENAJATÉ: Kompletne zariadený RD na prenájom, s nadštandardným príslušenstvom, Veľký Biel

Interné ID: 220021
Ulica: Lúčna
Obec: Veľký Biel
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 4 izbový RD o výmere 148 m2 v lokalite Veľký Biel. Dom sa nachádza v tichej slepej ulici, čím poskytuje nerušené pokojné bývanie. Nehnuteľnosť je zariadená a vybavená spotrebičmi.

DISPOZÍCIA DOMU: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, obývačka s formálnym jedálenským kútom, komora a kúpeľňa s WC. Na poschodí sú 3 nepriechodné izby a kúpeľňa.  Každá izba má vstavaný šatník. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná doska, rúra, chladnička, mraznička, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka a kuchynský stôl so stoličkami. V kúpeľni na prízemí sa nachádza sprchový kút, toaleta a umývadlo. V kúpeľni na poschodí sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, WC, práčka so sušičkou a plynový kotol. V obývačke je TV s domácim kinom, je potrebné si zabezpečiť vlastnú sedačku. 

RD je tehlový, je zateplený polystyrénom, má eurookná. Vykurovanie a ohrev vody plynom na diaľkové ovládanie, v dome je 1 klimatizačná jednotka. Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom. V cene nájmu je internet a satelitná TV. Za domom je veľká priestranná zimná záhrada o veľkosti 21 m2, gril, vírivka a upravená záhrada. Parkovanie vo dvore je pre 3 autá, prípadne ďalšie autá na ceste pred domom. Na pozemku sa taktiež nachádza záhradný domček.

Počet osôb: max. 4 dospelý alebo 2 dospelý a max 3 deti.  Domáce zvieratá nie sú povolené. Iba na dlhodobý prenájom: 1 rok a viac. 

LOKALITA :

Obec Veľký Biel je len 25 km vzdialený od hlavného mesta a iba 4 km od Senca. V obci sa nachádza z pohľadu občianskeho vybavenia materská a základná škola, zdravotné stredisko s lekárom pre deti a dospelých, stomatológ, lekáreň, pošta, kultúrny dom s modernou kuchyňou, klimatizovanou tanečnou sálou či kinosálou, požiarna zbrojnica, futbalový štadión, multifunkčné ihrisko, detské ihriská, alebo vonkajší fitness park. Obec je v okolí známa aj 16 hektárovou vodnou plochou pôvodného štrkoviska, využívanou nielen rybármi, ale aj miestnymi obyvateľmi a návštevníkmi vyhľadávajúcimi celoročný relax v prírode. Za dominantnú stavbu v obci považujeme barokový kaštieľ z 18. storočia, ktorý je však verejnosti prístupný iba príležitostne.

Dopravné spojenie z obce poskytuje možnosť využitia železničnej, alternatívne autobusovej prepravy a zároveň je dostupné priame napojenie na diaľnicu D1 z lokality Malý Biel, alebo využitie tzv. Starej Seneckej cesty I/61.    

VÝHODY:
- Tiché prostredie, len 10 minút z Bratislavy, 3 minúty autom zo Senca.
- Nadštandardná výbava domu - Kompletne zariadený, vrátane spotrebičov.
- Vhodný pre rodinu.

CENA:
Nájomné: 1100 €/mesiac + energie 300 €/mesiac.

Prvá úhrada splatná pri podpise rezervačnej zmluvy:  Celkom 3.500,-€  z toho 2.800 € zábezpeka a prvá splátka nájmu a 700 € provízia RK.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a volajte: 0905 881936, Mária Cillerová, cillerova@desire.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
148 m2
Úžitková plocha:
148 m2
Plocha pozemku:
441 m2
Zastavaná plocha:
116 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Pozrieť na mape

Maklér

 

Som majiteľkou realitných kancelárií, certifikovaná realitná maklérka, odborná školiteľka a mentorka v jednej osobe.

Svoju prvú realitnú kanceláriu DESIRE REAL s.r.o. som založila už v roku 2013. Od roku 2018 som sa stala aj majiteľkou DESIRE REALITY s.r.o., ktorá sa zaoberá aj predajom nehnuteľnosti v Rakúskom pohraničí. 

Školiteľka, auditorka a mentorka

Od roku mája 2023 som sa stala školiteľkou Realitnej únie Slovenskej republiky, kde pravidelne prednášam a učím iných realitných maklérov získavať lepšie vedomosti v oblasti nájmu. Taktiež sa zameriavam na vzdelávanie účastníkov konaní realitných procesov, či sa jedná o prenajímateľov alebo predávajúcich, či kupujúcich. Svojim klientom ponúkam dlhoročné znalosti a skúsenosti v špecifických realitných oblastiach ako je audit nehnuteľností, oceňovanie nehnuteľností alebo vylepšenie interných procesov spoločností zameraných na realitnú činnosť alebo správu nehnuteľností. Vediem a vzdelávam začínajúcich i skúsených realitných maklérov.

V akej realitnej oblasti vynikám?

  • Predaj nehnuteľnosti
  • Nájom
  • Asistencia pri kúpe nehnuteľností
  • Vyporiadanie podielového spoluvlastníctva
  • Homestaging (príprava nehnuteľností pred predajom alebo nájmom)
  • Správa nehnuteľnosti
  • Audit
  • Ocenenie nehnuteľností
  • Komplexné poradenstvo a služby pre developerov
  • Sprostredkovanie právneho  poradenstva
  • Sprostredkovanie finančných služieb a poistenia

Certifikovaná realitná maklérka

  • 2013   Osvedčenie realitnej činnosti som získala už v roku 2013 prostredníctvom Realitnej únie SR.
  • 2018   Dosiahla som kariérny titul RSc., čo je najvyššie vzdelanie v realitnej oblasti, akreditované Ministerstvom školstva SR.
  • 2021   Získala som LICENCIU vydanú Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska a zároveň som získala Atestácia CEPI (European Association of Real Estate Proffessions).
  • 2023   Získala som osvedčenie Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR o Profesijnej kvalifikácií 

Mojím mottom je: Keď sa túžba stane realitou! A vy sa nasťahujte do svojho vysnívaného bytu, či domu. Keď túžite predať svoju nehnuteľnosť bezpečne a bezstarostne. Pretože za všetkým je spokojnosť ľudí. Ľudí, ktorí ma odporučia  ďalej, lebo svojou prácou som si získala vaše srdcia. Mnohí z mojich klientov sú teraz mojimi priateľmi. A naopak,  mnohí moji priatelia sú mojimi klientami. Dôverujú mi, lebo ma poznajú. Vedia ako pracujem. Aj vy ma môžete spoznať. Stačí ma osloviť. Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Radi Vám poradíme