Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PREDANÉ: Priestranný 3 izbový byt 64 m2, lóggia, pivnica, Bratislava-Podunajské Biskupice

Interné ID: 220019
Ulica: Hornádska
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ: priestranný 3 izbový byt na sídlisku v Podunajských Biskupiciach o rozlohe 64,73 m2 + 3,97 m2 loggia + pivnica 1,47 m2. Dispozícia bytu: veľka vstupná hala, kuchyňa, priechodná obývacia izba so vstupom na lóggiu, 2x samostatná izba, kúpelňa a samostatné WC. Byt sa nachádza na 3. podlaží, 1. poschodie.  Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2006.  V byte je zavedený optický internet a KTV. Okná sú plastové, so sieťami proti hmyzu, interiérové žalúžie, dvere bezpečnostné, plávajúce podlahy a dlažby, zasklenná lóggia. 

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: vymené výťahy, rozvody vody, plynu a zateplením fasády aj strechy. Okolie bytového domu je pekne upravené, za domom sa nachádza parčík s detským ihriskom. Parkovanie pred a za bytovým domom je dostatočné. 

Výhody tohto priestranného bytu sú:
- výborné dispozičné riešenie
- občianska vybavenosť je maximálne dostupná, nákupné centrum 2 minúty pešo, Tesco, drogéria, lekáreň, knihy, domáce potreby, obuv, tabak, papiernictvo,  sluzby: kadernik, klúčová služba, pizzeria, restaurácie, kaviarne, bankomaty;
-školy, škôlky, súkromné škôlky, taktiež stredná škola a gymnázium,
- lekári a zdravotné strediská a lekárne do pár minút;
- zastávka MHD (3 min pešo), železničná stanica (15 min. pešo), dobré napojenie na diaľničný obchvat D4
- multifunkčné ihriská

LOKALITA - patrí v Podunajských Biskupicia z pohľadu polohy medzi miesta s ideálnou kombináciou vynikajúcej občianskej vybavenosti a možností na oddych a relaxáciu, a množstva služieb a dostatočnej infraštruktúry. Neďaleko bytového domu možnosť sa napojiť na cyklotrasy. Vlaková zastávka zabezpečuje dobrú dopravnú dostupnosť do centra Bratislavy ako aj okolitých obcí. 

Mesačné náklady na 3 osoby: 250 ,- €/mesačne (z toho nájomné 210 €, 40,-€ energie).

Cena bytu je 169.000,- € vrátane provízie a kompletného realitného a právneho servisu.  Možnosť financovania prostredníctvom HÚ.

V prípade, že Vás tieto informácie o nehnuteľnosti zaujali, alebo by ste chceli vedieť viac, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať: Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk.

Tešíme sa na Vás!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
66.16 m2
Úžitková plocha:
64.69 m2
Poschodie:
1
Loggia plocha:
3,97 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
9
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.47 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti