Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PREDANÉ: 5i rod. dom s nádherným veľkým pozemkom

Interné ID: 220017
Ulica: Okr. Dunajská Streda
Obec: Sap
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Jaroslav Bartek, DESIRE REAL si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj 5 izbový rodinný dom v centre dediny v obci Sap, len 4 km od mesta Gabčíkovo, kde je vybudovaná kompletná občianska vybavenosť - Tesco, reštaurácie, lekárne, lekári, zubári, stavebniny, cukrárne, zmrzlináreň a množstvo malých obchodíkov. Od hlavného mesta Bratislavy je to len 70 km, do maďarského mesta Győr je to len 20 km, kde sú termálne pramene.

OBEC SAP
Obec Sap leží na juhu okresu Dunajská Streda, a to bezprostredne pri hrádzi Dunaja. Počas celého roka obec žije bohatým spoločenským životom. Ročne organizujú festival pod názvom „Rybársky deň“. K rozvoju spoločenského života prispievajú aj organizácie, ktoré v obci pôsobia v rôznych oblastiach, ako kultúra, šport a charitatíva. Sú to: Miestny spolok Slovenského Červeného Kríža, Základná organizácia CSEMADOK, OFC SAP 1986, Klub dôchodcov, Dobrovoľný hasičský zbor a Poľovnícky zbor. Popri obci na hrádzi Dunaja vedie Medzinárodná cykloturistická trasa, značená tabuľami i značkovaním, ktorá je značne využívaná domácimi i zahraničnými cykloturistami.

V súčasnosti obec má 500 obyvateľov. Susedia tu žijú v mieri a pokoji, nepoznajú národnostné spory, sú tolerantní, pracovití, majú radi svoju obec i jej okolie a radi privítajú medzi sebou návštevníkov celého Slovenska i zo zahraničia.

RODINNÝ DOM je vhodný na:
+ CELOROČNÉ BÝVANIE
+ VÍKENDOVÁ CHALUPA
+ INVESTÍCIA
+ 2 GENERAČNÉ BÝVANIE

Celkový pozemok má rozlohu 1521 m2.
Vzadu je krásne vybagrovaný, vyčistený pozemok o rozlohe 453 m2 na ktorom je možnosť vybudovať jazierko, bazén, altánok, ovečky, chov domácich zvierat, pestovanie ovocných stromov a kríčkov.

Vpredu na pozemku je možnosť vybudovať 2 garáž, 3 garáž, dieľňu alebo nový dom/drevodom. Dom je vhodný aj pre podnikateľa, ktorý podniká s autami, s drevom, stolárstvo...

Dispozícia domu: chodba, 4x obytná izba, kuchyňa, samostatné WC, kúpeľňa, letná kuchyňa možnosť prerobenia na izbu.

V letnej kuchyni je možnosť zavárania kompótov. Budete sa tu cítiť chalupársky ako u babičky:)
Dom je vyššie položený (má vysoké základy), je suchý, zdravý, postavený z tehly. Sú tu krásne priestranné, nepriechodné izby. Kúrenie je plynovými gamatkami ale aj klasické plynové kúrenie ale aj možnosť kúrenia tuhým palivom (drevom). Sú tu novo vybudované vrty do izieb. Izby sú vymaľované, vstupné dvere sú nové, plastové, okná sú pôvodné - drevené, nová toaleta oddelená od kúpeľne. V kúpeľni je vaňa. Dom má suchú povalu, sú tu novo vybudované komíny. Dom nemá energetický certifikát. Na pozemku je suché, murované WC - z tehly. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Výhodou je aj široký pozemok. V obci je 2x autobusová zástavka.

Inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, septik

Nízke mesačné náklady na energie - len 90 eur.

VÝBORNÁ CENA: 99.900 EUR vrátane kompletného právneho servisu.
Voľný k nasťahovaniu ihneď!
Výlučný vlastník, bez ťarchy.

KOMENTÁR OD MAKLÉRA: Na dome je možné realizovať veľa možností podľa svojho gusta. Veľký pozemok, perfektná cena, širokospektrálne využtie domu, nízke náklady. Tento dom odporúčam vidieť.

Pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky ma kontaktujte: Jaroslav Bartek, RSc. - 0918 327 404.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
1521 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
nie
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Materiál:
tehla

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Bartek, RSc.

Jaroslav Bartek, RSc.

Certifikovaný realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • sora
  • narks

Volám sa Jaroslav Bartek, RSc. v realitách pôsobím od roku 2013 na plný úväzok. Za tieto roky som v realitách sprostredkoval desiatky obchodov. Špecializujem sa na predaj a prenájom domov, bytov ale i pozemkov. Za sebou mám množstvo obchodom, mnohé z nich boli veľmi zložité a komplikované, napr. legalizácia čiernych stavieb, odstránenie tiarch, vecných bremien, exekúcii a ďalšie.

Klientom poskytujem vysokú úroveň prezentácie nehnuteľnosti, profesionálne nafotenie objektu, video prezentáciu, inzerciu na sociálnych sieťach a ďalšie moderné marketingové nástroje.

Mojou veľkou výhodou je, že mám licenciu na finančnom trhu. Pôsobím v oblastiach poskytovania úverov na bývanie a spotrebiteľských úverov, poistenie a zaistenie, prijímanie vkladov, kapitálový trh. Zastrešujem všetky hypotekárne banky a poisťovne na SR, preto dokážem nájsť najvýhodnejšie financovanie na kúpu nehnuteľnosti.

V roku 2021 som dosiahol najvyššie možné realitné vzdelanie a to prestížny titul RSc. s červeným diplomom akreditované Ministerstvom školstva SR. Ovládam znalosti, ktoré má na trhu len 6% maklérom. Vzdelávam sa prostredníctvom Realitnej únie Slovenskej Republiky a Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska. 

Nebudem tu o sebe písať viac, pretože za mňa hovoria výsledky a referencie od šťastných a spokojných klientov. Ako sa hovorí, lepšie je jedenkrát zažiť ako 100 krát počuť. Preto ak máte záujem o moje služby, budem rád, keď mi zveríte sprostredkovanie Vašej nehnuteľnosti do svojich rúk.

Teším sa na spoluprácu:)

 

Radi Vám poradíme