Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PRENAJATÉ - Exkluzívne na prenájom priestranný 3 izbový byt s terasou, Bratislava - m.č. Ružinov

Interné ID: 220010
Ulica: Tomášikova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ - Exkluzívne Vám ponúkam na prenájom priestranný, slnečný 3 izbový byt s obytnou plochou 93m2, s veľkou terasou a parkovacím státím v garáži, v širšom centre v meste Bratislava – m.č. Ružinov, Tomášikova ulica. Byt sa nachádza na 3.p./6 p. v tehlovom, zateplenom bytovom dome s výťahom.

DISPOZÍCIA bytu: hneď po vstupe do bytu nás privíta veľkorysý priestor, kuchynská časť s jedálňou (stôl so stoličkami) a obývacia časť. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi (varná doska, digestor, rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) a poskytuje dostatok úložného priestoru. V obývacej časti je sedačka, konferenčný stolík, skrinka a televízor. V samostatnej spálni je vstavaná skriňa a manželská posteľ. Z tejto izby sa dostaneme na veľkú 10,6m2 terasu, orientovanú do tichej časti. V ďalšej samostatnej izbe je posteľ, skriňa a písací stôl. WC je samostatné. V kúpeľni je vaňa, dve umývadlá a automatická práčka. Celý byt je zariadený v príjemných farbách, v byte je k dispozícii Wifi, na oknách sú vnútorné žalúzie.

LOKALITA:

Bratislava – m.č. Ružinov má strategickú polohu. Leží iba 5 km od centra mesta. V blízkosti sa nachádza klientské centrum, Fresh Market, jazero Kuchajda, množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, zastávka MHD, športové zariadenia. Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie.

VÝHODY:

- bezpečnostné vchodové dvere

- vstavaná skriňa v izbe a na chodbe

- kompletne zariadený byt vrátane spotrebičov

- k bytu je možnosť prenajať si parkovacie státie v podzemnej garáži (cena 50 €/mesiac.)

- dostupná kompletná občianska vybavenosť

- blízko centra mesta

- voľný ihneď

 

CENA: v RK

Nájomné €/ mesiac + energie €/mesiac + parkovacie státie €/mesiac

Využite túto jedinečnú príležitosť a pre ďalšie informácie volajte:

Ing. Katarína Váleková 0905 107 339

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
93 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Katarína Váleková

Ing. Katarína Váleková

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • sora

 

Začínala som ako finančný poradca v stavebnej sporiteľni v r. 2001, kde som často riešila aj stavebné úvery. Pri tom som nehnuteľnosti videla len v papierovej podobe. Prácou pre jednu finančnú inštitúciu som nemala k dispozícii všetky produkty, ktoré klient potreboval. Keď prišla ponuka spolupracovať s maklérskou spoločnosťou, využila som ju a rozšírila svoje možnosti a kvalifikáciu ďalším vzdelávaním.

Stále som videla nehnuteľnosti len na papieri, ale už som sa pohrávala s myšlienkou pracovať aj v tejto oblasti, keďže financovanie kúpy s tým veľmi úzko súvisí. V roku 2007 som začala spolupracovať s realitnou kanceláriou a riešila som financovanie klientov pri kúpe nehnuteľnosti. Krátko na to som sa stala aj realitnou maklérkou. Pôsobím v lokalite Bratislava, Pezinok, Senec a okolie; som členkou Realitnej únie Slovenskej republiky.

Predaj, kúpa či prenájom je pre každého citlivá téma, preto sú profesionalita, osobný prístup, dôvera, korektnosť mojim štandardom. Práca s ľuďmi je zaujímavá a náročná zároveň. A práve preto ma to baví. Noví ľudia, nové výzvy, nové riešenia, nové úspechy. Keďže kombinujem prácu realitného makléra s finančným sprostredkovaním, poskytujem mojim klientom kompletné služby. Pre nich je potom priebeh celého procesu predaja, kúpy a prenájmu bezstarostný a bezpečný. Najväčšie ocenenie mojej práce je spokojný klient a jeho odporučenie. Staňte sa aj vy jedným z mojich spokojných klientov! 

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti