Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

✅ PRENAJATÉ: Obchodný priestor/Kancelária, 33 m2, parkovanie

Interné ID: 210014
Ulica: Trnavská
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ priestoru: Obchodné priestory
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné priestory vhodné ako kancelária, obchodný priestor, priestor pre služby v skvelej lokalite na Trnavskej ulici v Pezinku. Priestory sú v prevedení štandard, v novostavbe skolaudovanej v 2019. Budova spĺňa má energetický certifikát A.

Priestor OV5:

Nájomný priestor 30,07 m2
Predsieň 1,20 m2
WC 2,16 m2
Spolu 33,44 m2

Priestor má klimatizáciu, podlahové kúrenie elektrické, dlažbu, WC, umývadlo, samostatné merania na vodu, elektrinu. Priestory sú vhodné pre administratívu, obchod a služby (v zmysle kolaudačného rozhodnutia). Nie sú preferované reštauračné a gastronomické zariadenia. Parkovanie je priamo pred budovou.

Cena: 334,40 Eur/mesiac (10 eur/m2) + DPH + energie (voda, el.energia, spoločné prevádzkové náklady 1 eur/m2). Možnosť prenájmu parkovacieho státia: 25 Eur/mesiac + DPH).
Kaucia je 2 mesačné nájomné.


Voľný k nasťahovaniu ihneď!
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
33.44 m2
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod

Pozrieť na mape

Maklér

 

Som majiteľkou realitných kancelárií, certifikovaná realitná maklérka, odborná školiteľka a mentorka v jednej osobe.

Svoju prvú realitnú kanceláriu DESIRE REAL s.r.o. som založila už v roku 2013. Od roku 2018 som sa stala aj majiteľkou DESIRE REALITY s.r.o., ktorá sa zaoberá aj predajom nehnuteľnosti v Rakúskom pohraničí. 

Školiteľka, auditorka a mentorka

Od roku mája 2023 som sa stala školiteľkou Realitnej únie Slovenskej republiky, kde pravidelne prednášam a učím iných realitných maklérov získavať lepšie vedomosti v oblasti nájmu. Taktiež sa zameriavam na vzdelávanie účastníkov konaní realitných procesov, či sa jedná o prenajímateľov alebo predávajúcich, či kupujúcich. Svojim klientom ponúkam dlhoročné znalosti a skúsenosti v špecifických realitných oblastiach ako je audit nehnuteľností, oceňovanie nehnuteľností alebo vylepšenie interných procesov spoločností zameraných na realitnú činnosť alebo správu nehnuteľností. Vediem a vzdelávam začínajúcich i skúsených realitných maklérov.

V akej realitnej oblasti vynikám?

  • Predaj nehnuteľnosti
  • Nájom
  • Asistencia pri kúpe nehnuteľností
  • Vyporiadanie podielového spoluvlastníctva
  • Homestaging (príprava nehnuteľností pred predajom alebo nájmom)
  • Správa nehnuteľnosti
  • Audit
  • Ocenenie nehnuteľností
  • Komplexné poradenstvo a služby pre developerov
  • Sprostredkovanie právneho  poradenstva
  • Sprostredkovanie finančných služieb a poistenia

Certifikovaná realitná maklérka

  • 2013   Osvedčenie realitnej činnosti som získala už v roku 2013 prostredníctvom Realitnej únie SR.
  • 2018   Dosiahla som kariérny titul RSc., čo je najvyššie vzdelanie v realitnej oblasti, akreditované Ministerstvom školstva SR.
  • 2021   Získala som LICENCIU vydanú Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska a zároveň som získala Atestácia CEPI (European Association of Real Estate Proffessions).
  • 2023   Získala som osvedčenie Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR o Profesijnej kvalifikácií 

Mojím mottom je: Keď sa túžba stane realitou! A vy sa nasťahujte do svojho vysnívaného bytu, či domu. Keď túžite predať svoju nehnuteľnosť bezpečne a bezstarostne. Pretože za všetkým je spokojnosť ľudí. Ľudí, ktorí ma odporučia  ďalej, lebo svojou prácou som si získala vaše srdcia. Mnohí z mojich klientov sú teraz mojimi priateľmi. A naopak,  mnohí moji priatelia sú mojimi klientami. Dôverujú mi, lebo ma poznajú. Vedia ako pracujem. Aj vy ma môžete spoznať. Stačí ma osloviť. Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti