Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom kancelárskych priestorov od 27 m2, Račianska ul.,BA, od 9,- €/m2

Interné ID: 210012
Ulica: Račianska
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ priestoru: Administratívne priestory
9 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte vhodné moderné kancelárie na Vaše podnikanie s dostatočným počtom parkovacích miest, dostupnou MHD priamo pred budovou?

POPIS PRIESTOROV A BUDOVY:

Máme pre Vás atraktívne priestory na Račianskej ulici, v Bratislave, len 8 minút od centra. Kancelárske priestory sú najvyššieho štandardu a to v budove, ktorá získala v roku 2013 prestížnu cenu za architektúru v kategórii Občianske a priemyselné budovy.

Priestory o veľkosti 27 m2 až 1500 m2 sa nachádzajú na 2. a 3. poschodí. Vybavenie: hliníkové otvárateľné okná, zdvojené podlahy, vykurovanie a chladenie cez vzduchotechniku, elektronický požiarny systém, internet od viacerých dodávateľov. 

K nájomnému sa prirátava:  3,50 € / m2 - prevádzkové náklady 

                                             1,50 € / m2 - preddavok za elektrinu

                                             70,00 €        -  garážové státie

Budova a priestory sú najmä z prírodných materiálov, akými sú napríklad kameň, drevo v kontraste s modernými prvkami.  Vstup je bezbariérový, v budove je bezpečnostný a monitorovací systém, vstup na kartu, 24-hodinová strážna služba.  Vyhradená miestnosť na bicykle vybavená aj kúpeľnou so sprchami. V budove je zabezpečené stravovanie jedálňou a pizzériou. 

Zábezpeka je vo výške troch mesačných nájmov. 

PARKOVANIE:
Zdarma dostatok stojísk pre návštevy a stojanov pre bicykle.
Zelená strecha na parkovacom dome zabezpečí príjemnú klímu vášho auta.

LOKALITA:
Pokojná lokalita priamo pri račianskych vinohradoch s excelentným výhľadom na Malé Karpaty a okolitú zeleň.

Bezprostredná blízkosť mestskej hromadnej dopravy: električky a autobusy - 1 min, 2 min. od vlakovej stanice Bratislava-Vinohrady, 8 min. do centra mesta, cyklotrasy v priamom dosahu, 5 min. od diaľnice D2 Bratislava – Žilina 1, 8 min. od medzinárodného letiska M. R. Štefánika. 

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať! 

Kontakt: DESIRE REAL s.r.o., Norbert Ciller,  0903 465 835, E-mail: ciller@desire.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
24 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti