Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom kancelárskych priestorov od 17m2, od 6,50 - 8,00 €/m2

Interné ID: 210011
Ulica: Jarošova
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Administratívne objekty
8 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory o veľkosti 17 m2 až 3500 m2,  Bratislava-Nové Mesto, Jarošova ul., Jarošová OC. 

K dispozícií sú samostatné kancelárie a lebo priestory "open space", ktoré je možné podľa požiadaviek veľkostne upraviť. Taktiež máte možnosť z výberu poschodia: momentálne sú voľné na 2,6,7,8 a časť na 9. poschodí. Miestnosti štandardu B sú vybavené plastovými oknami, vykurovanie a chladenie cez fancoily, spoločné WC a kuchynka na každom poschodí. K dispozícií je zdieľaná zasadacia miestnosť, spoločná chilloutzone, strešná terasa. 

Budova prešla celkovou rekonštrukciou v roku 2010 a poskytuje služby štandardu A. Zrekonštruované boli spoločné priestory, recepcia, zasadačky, kuchynky a sociálne zariadenia. Vstup do budovy je bezbariérový, 24/7, celodenná strážna služba, služby recepcie počas pracovných dní a v pracovnom čase. Pred budovou boli nainštalované 4 nabíjacie stanice na elektromobily. Pre fanúšikov cykloprepavy sú vyhradené v suteréne 3 stojany na bicykle a k dispozícií je aj samostatná dámska a pánska sprcha.  Internet je poskytovaný 6 rozličnýcmi poskytovateľmi. V budove sa nachádza záložný zdroj. Stravovanie priamo v budove je dostupné formou menšej prevádzky bufetového charakteru, ktorá zabezpečuje polievky, šaláty, bagety a iné občerstvenie.

Kancelárske priestory majú vynikajúcu polohu, širšie centrum mesta v vybornou dostupnosť MHD a prímestskej dopravy (Bajkalská), neďalekých obchodných centier, či menších prevádzok obchodu, služieb, reštauračných, či športových zariadení. 

PARKOVANIE:

Zdarma dostatok parkovacích miest pre návštevy.

Parkovacie miesta pre zamestnancov:

Cena mesačného nájmu :  6,50 €/m2/mesiac + servisný poplatok 2,95 EUR/m2 + preddavok na el.energiu 1,- EUR/m2. 

Možnosť výberu parkovacie miesta: vonkajšie 60,- EUR, garážové 90,- EUR,  park. Billa 40,- EUR.

Zábezpeka je vo výške 3 mesačných nájmov. .



Kontakt: DESIRE REAL s.r.o., Norbert Ciller,  0903 465 835, E-mail: ciller@desire.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
17 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti