Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Skladové haly, Pezinok, Drevárska ul. Výhodná cena už od 2,50 EUR/m2 !!!

Interné ID: 180005
Ulica: Drevárska
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Administratívne objekty
2,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom skladové priestory - Pezinok, Drevárska ulica. Haly sa nachádzajú v zrekonštruovanom objekte BETA-CAR (bývalý Drevokombinát). Cena 2,50 €/m2/mesiac bez DPH a  pokrýva nasledovné energie (vodné, stočné, kúrenie). Samostatné meranie el.energie mimo uvedenej ceny.

Celý objekt je zabezpečený strážnou službou 24hod/7dní. V areály je dostatočný počet parkovacích miest. Vstup áut do areálu riadi kamera zosnímaním EČ. Ostatné vstupy riadi bezpečnostná služba. Prístup k areálu je možný osobnou, nákladnou a železničnou dopravou.

Spoločnosť BETA-CAR Vám ponúka zároveň svoje služby spojené s nákladkou a vykládkou Vášho tovaru. V rámci areálu je dostatočné množstvo manipulačnej techniky. Využite outsorsované služby od kvalitného dodávateľa.

Možnosť prenájmu aj kancelárskych priestorov a spevnených plôch priamo v areály.

Neváhajte a kontaktujte už dnes nášho makléra Norbert Ciller, 0903 465 835 a dohodnite si termín obhliadky!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
6300 m2
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti