Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárie, Pezinok, Drevárska ul.,už od 7,- EUR/m2 !!!

Interné ID: 180004
Ulica: Drevárska
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Administratívne objekty
7 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory - Pezinok, Drevárska ulica. Kancelárie sa nachádzajú v zrekonštruovanom objekte BETA-CAR (bývalý Drevokombinát).  Sú situované na 1. až 6. poschodí v administratívnej 6 poschodovej budove s výťahom. K dispozícií sú:

Posch. Plocha m2 Cena za m2 Spolu bez DPH Poznámka
1 35,44 m2 7,00 248,10 €/mesiac vrátane energií
2 11,20 m2 7,00 78,40 €/mesiac vrátane energií
2 31,80 m2 7,00 222,60 €/mesiac vrátane energií
5 30,80 m2 7,00 215,60 €/mesiac vrátane energií

 

 

 

 

Cena 7,00 €/m2/mesiac bez DPH + 10,-€ servisný poplatok. Pokrýva nasledovné energie (vodné, stočné, kúrenie). Samostatné meranie el.energie mimo uvedenej ceny.

Kancelárie majú kvalitné plávajúce podlahy a plastové okná. Možnosť dozariadenia nábytkom po vzájomnej dohode. Sociálne zariadenia a kuchynky sú spoločné na chodbe. V budove sa nachádza nová telefónna ústredňa. Ponúkame Vám možnosť: prenesenia telefónneho čísla, pripojenie na vysokorýchlostný internet 15,-€ /mes. Celý objekt je zabezpečený strážnou službou 24hod/7dní. V areály je dostatočný počet parkovacích miest. Vstup áut do areálu riadi kamera zosnímaním EČ. Ostatné vstupy riadi bezpečnostná služba.

Neváhajte a kontaktujte už dnes nášho makléra Norberta Cillera, 0903 465 835 a dohodnite si termín obhliadky!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
30.8 m2
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti