We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

✅ PREDANÉ: Priestranný 3 izbový byt 64 m2, lóggia, pivnica, Bratislava-Podunajské Biskupice

Internal ID: 220019
Street: Hornádska
City/Town: Bratislava-Podunajské Biskupice
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment
Price at agency

Property description

PREDANÉ: priestranný 3 izbový byt na sídlisku v Podunajských Biskupiciach o rozlohe 64,73 m2 + 3,97 m2 loggia + pivnica 1,47 m2. Dispozícia bytu: veľka vstupná hala, kuchyňa, priechodná obývacia izba so vstupom na lóggiu, 2x samostatná izba, kúpelňa a samostatné WC. Byt sa nachádza na 3. podlaží, 1. poschodie.  Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2006.  V byte je zavedený optický internet a KTV. Okná sú plastové, so sieťami proti hmyzu, interiérové žalúžie, dvere bezpečnostné, plávajúce podlahy a dlažby, zasklenná lóggia. 

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: vymené výťahy, rozvody vody, plynu a zateplením fasády aj strechy. Okolie bytového domu je pekne upravené, za domom sa nachádza parčík s detským ihriskom. Parkovanie pred a za bytovým domom je dostatočné. 

Výhody tohto priestranného bytu sú:
- výborné dispozičné riešenie
- občianska vybavenosť je maximálne dostupná, nákupné centrum 2 minúty pešo, Tesco, drogéria, lekáreň, knihy, domáce potreby, obuv, tabak, papiernictvo,  sluzby: kadernik, klúčová služba, pizzeria, restaurácie, kaviarne, bankomaty;
-školy, škôlky, súkromné škôlky, taktiež stredná škola a gymnázium,
- lekári a zdravotné strediská a lekárne do pár minút;
- zastávka MHD (3 min pešo), železničná stanica (15 min. pešo), dobré napojenie na diaľničný obchvat D4
- multifunkčné ihriská

LOKALITA - patrí v Podunajských Biskupicia z pohľadu polohy medzi miesta s ideálnou kombináciou vynikajúcej občianskej vybavenosti a možností na oddych a relaxáciu, a množstva služieb a dostatočnej infraštruktúry. Neďaleko bytového domu možnosť sa napojiť na cyklotrasy. Vlaková zastávka zabezpečuje dobrú dopravnú dostupnosť do centra Bratislavy ako aj okolitých obcí. 

Mesačné náklady na 3 osoby: 250 ,- €/mesačne (z toho nájomné 210 €, 40,-€ energie).

Cena bytu je 169.000,- € vrátane provízie a kompletného realitného a právneho servisu.  Možnosť financovania prostredníctvom HÚ.

V prípade, že Vás tieto informácie o nehnuteľnosti zaujali, alebo by ste chceli vedieť viac, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať: Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk.

Tešíme sa na Vás!

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Total area:
66.16 m2/month
Usable area:
64.69 m2
Floor:
1
Loggia area:
3,97 m2
Loggia:
yes
Number of floors:
9
Number of rooms:
3
Bathroom:
yes
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Cable TV:
yes
Electric voltage:
230V
Parking:
public
Water:
public water-supply
Furnishing:
partly furnished
System connection:
yes
Internet:
yes - cable
Built from:
rack
Insulated object:
yes
Heating:
central
Basement:
yes
Basement area:
1.47 m2

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Real Estate Agent

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

My name is Norbert Ciller. I have been dealing with real estate since 2018. I spent a years in a foreign company dedicated to financial services and later in my own company. Then I decided to dedicate my efforts and acquired experience to my wife's real estate agency and thus actually continue to fulfill the ideas and requirements of clients through immediate and honest communication. I specialize primarily in development projects with a focus on the sale of new buildings. A large portfolio of activities is focused on renting commercial and residential real estate. I will be glad if you use my services.

We will be happy to advise you