We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

✅ PRENAJATÉ: Prenájom 2izb.bytu, čiastočne zariadený so spotrebičmi

Internal ID: 220016
Street: Dukelská
City/Town: Modra
District: Pezinok
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: One bedroom apartment
Price at agency

Property description

***PRENAJATÉ***

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom 2 izbový byt v Modre, na Dukelskej ulici. Byt sa nachádza na 1. poschodí zo 7, v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt má úžitkovú plochu 53,20 m2.  

Dispozícia bytu: Vstupuje sa do obývacej izby spojenej s kuchyňou, z ktorej je vstup do samostatnej izby - spálne, kúpeľne a WC. Kúpeľňa je s klasickou vaňou a oddelené WC. Kvalitná dizajnová kuchynská linka je vybavená plynovým sporákom, el. rúrou, chladničkou, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou a umývačkou riadu. V celom byte sú kvalitné stierky, plastové okná, plávajúca podlaha. Byt je napojený na optický internet telekom.  K bytu prináleží pivničná kobka o výmere 5 m2. 

Okolie bytového domu je udržiavané, za domom sa nachádza detské ihrisko a dostatočný počet parkovacích miest. V tesnej blízkosti sa nachádzajú obchody a služby (lekáreň, kvetinárstvo, pizzéria, čistiareň, potraviny, drogéria, obchod s textilom, obuv ....). Školy a škôlky sú v dostupnosti 10 minút pešo, zastávka MHD a prímestských liniek.

Modra má strategickú polohu. Leží iba 7 km od okresného mesta Pezinok, 38 km od Bratislavy a 25 km od Trnavy. Dopravné spojenie do miest je zabezpečené autobusovou alebo osobnou dopravou. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia.  Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie.  Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch, alebo lyžovanie na Zochovej chate. 

CENA:

Nájomné: 550,- €/mesiac s  energiami a optickým internetom. Kaucia je vo výške 2x mes. splátka, t.j. 1.100,- €. Prvá platba spolu: 1650,- €.

Za účelom obhliadky a ďalších informácií volajte:  Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
fully re-made
Usable area:
53.2 m2
Floor:
1
Number of floors:
7
Number of rooms:
2
Balcony:
no
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Insulated object:
yes
Terrace:
no
Heating:
central

Show on map

Broker

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Real Estate Agent

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

My name is Norbert Ciller. I have been dealing with real estate since 2018. I spent a years in a foreign company dedicated to financial services and later in my own company. Then I decided to dedicate my efforts and acquired experience to my wife's real estate agency and thus actually continue to fulfill the ideas and requirements of clients through immediate and honest communication. I specialize primarily in development projects with a focus on the sale of new buildings. A large portfolio of activities is focused on renting commercial and residential real estate. I will be glad if you use my services.

We will be happy to advise you