We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Prenájom kancelárskych priestorov od 27 m2, Račianska ul.,BA, od 9,- €/m2

Internal ID: 210012
Street: Račianska
City/Town: Bratislava-Rača
District: Bratislava III
County: Bratislavský kraj
Category: Premises
Type: Rent
Type of space: Administrative premises
9 €/m2/month

Property description

Hľadáte vhodné moderné kancelárie na Vaše podnikanie s dostatočným počtom parkovacích miest, dostupnou MHD priamo pred budovou?

POPIS PRIESTOROV A BUDOVY:

Máme pre Vás atraktívne priestory na Račianskej ulici, v Bratislave, len 8 minút od centra. Kancelárske priestory sú najvyššieho štandardu a to v budove, ktorá získala v roku 2013 prestížnu cenu za architektúru v kategórii Občianske a priemyselné budovy.

Priestory o veľkosti 27 m2 až 1500 m2 sa nachádzajú na 2. a 3. poschodí. Vybavenie: hliníkové otvárateľné okná, zdvojené podlahy, vykurovanie a chladenie cez vzduchotechniku, elektronický požiarny systém, internet od viacerých dodávateľov. 

K nájomnému sa prirátava:  3,50 € / m2 - prevádzkové náklady 

                                             1,50 € / m2 - preddavok za elektrinu

                                             70,00 €        -  garážové státie

Budova a priestory sú najmä z prírodných materiálov, akými sú napríklad kameň, drevo v kontraste s modernými prvkami.  Vstup je bezbariérový, v budove je bezpečnostný a monitorovací systém, vstup na kartu, 24-hodinová strážna služba.  Vyhradená miestnosť na bicykle vybavená aj kúpeľnou so sprchami. V budove je zabezpečené stravovanie jedálňou a pizzériou. 

Zábezpeka je vo výške troch mesačných nájmov. 

PARKOVANIE:
Zdarma dostatok stojísk pre návštevy a stojanov pre bicykle.
Zelená strecha na parkovacom dome zabezpečí príjemnú klímu vášho auta.

LOKALITA:
Pokojná lokalita priamo pri račianskych vinohradoch s excelentným výhľadom na Malé Karpaty a okolitú zeleň.

Bezprostredná blízkosť mestskej hromadnej dopravy: električky a autobusy - 1 min, 2 min. od vlakovej stanice Bratislava-Vinohrady, 8 min. do centra mesta, cyklotrasy v priamom dosahu, 5 min. od diaľnice D2 Bratislava – Žilina 1, 8 min. od medzinárodného letiska M. R. Štefánika. 

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať! 

Kontakt: DESIRE REAL s.r.o., Norbert Ciller,  0903 465 835, E-mail: ciller@desire.sk.

Features

Status:
active
Ownership:
business
Type:
fully re-made
Usable area:
24 m2

Show on map

Broker

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Real Estate Agent

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

My name is Norbert Ciller. I have been dealing with real estate since 2018. I spent a years in a foreign company dedicated to financial services and later in my own company. Then I decided to dedicate my efforts and acquired experience to my wife's real estate agency and thus actually continue to fulfill the ideas and requirements of clients through immediate and honest communication. I specialize primarily in development projects with a focus on the sale of new buildings. A large portfolio of activities is focused on renting commercial and residential real estate. I will be glad if you use my services.

We will be happy to advise you