We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Prenájom kancelárskych priestorov od 17m2, od 10 €/m2

Internal ID: 210011
Street: Jarošova
City/Town: Bratislava-Nové Mesto
District: Bratislava III
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Rent
Object type: Offices
10 €/m2/month

Property description

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory o veľkosti 17 m2 až 3500 m2,  Bratislava-Nové Mesto, Jarošova ul., Jarošová OC. 

K dispozícií sú samostatné kancelárie a lebo priestory "open space", ktoré je možné podľa požiadaviek veľkostne upraviť. Taktiež máte možnosť z výberu poschodia: momentálne sú voľné na 2,6,7,8 a časť na 9. poschodí. Miestnosti štandardu B sú vybavené plastovými oknami, vykurovanie a chladenie cez fancoily, spoločné WC a kuchynka na každom poschodí. K dispozícií je zdieľaná zasadacia miestnosť, spoločná chilloutzone, strešná terasa. 

Budova prešla celkovou rekonštrukciou v roku 2010 a poskytuje služby štandardu A. Zrekonštruované boli spoločné priestory, recepcia, zasadačky, kuchynky a sociálne zariadenia. Vstup do budovy je bezbariérový, 24/7, celodenná strážna služba, služby recepcie počas pracovných dní a v pracovnom čase. Pred budovou boli nainštalované 4 nabíjacie stanice na elektromobily. Pre fanúšikov cykloprepavy sú vyhradené v suteréne 3 stojany na bicykle a k dispozícií je aj samostatná dámska a pánska sprcha.  Internet je poskytovaný 6 rozličnýcmi poskytovateľmi. V budove sa nachádza záložný zdroj. Stravovanie priamo v budove je dostupné formou menšej prevádzky bufetového charakteru, ktorá zabezpečuje polievky, šaláty, bagety a iné občerstvenie.

Kancelárske priestory majú vynikajúcu polohu, širšie centrum mesta v vybornou dostupnosť MHD a prímestskej dopravy (Bajkalská), neďalekých obchodných centier, či menších prevádzok obchodu, služieb, reštauračných, či športových zariadení. 

PARKOVANIE:

Zdarma dostatok parkovacích miest pre návštevy.

Parkovacie miesta pre zamestnancov:

Cena mesačného nájmu :  10,- €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 2,95 EUR/m2 + preddavok na el.energiu 2,- EUR/m2. 

Parkovacie miesto:  120,- EUR

Zábezpeka je vo výške 3 mesačných nájmov. .



Kontakt: DESIRE REAL s.r.o., Norbert Ciller,  0903 465 835, E-mail: ciller@desire.sk.

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
fully re-made
Usable area:
17 m2
Number of rooms:
1
Balcony:
no
Elevator:
yes
Insulated object:
no
Terrace:
no

Show on map

Broker

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Real Estate Agent

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

My name is Norbert Ciller. I have been dealing with real estate since 2018. I spent a years in a foreign company dedicated to financial services and later in my own company. Then I decided to dedicate my efforts and acquired experience to my wife's real estate agency and thus actually continue to fulfill the ideas and requirements of clients through immediate and honest communication. I specialize primarily in development projects with a focus on the sale of new buildings. A large portfolio of activities is focused on renting commercial and residential real estate. I will be glad if you use my services.

We will be happy to advise you