Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRENAJATÉ: Prenájom 2-izbového bytu na sídlisku sever v Pezinku s lodžiou aj s pivnicou

Interné ID: 240008
Ulica: Sasinkova
Mestská časť: Sídlisko Sever
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
500 €/mesiac
+ energie

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom nezariadený 2 izbový byt v novostavbe v Pezinku, Sasinkova ulica. Byt sa nachádza na 4. poschodí/6, v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt má úžitkovú plochu 71,92 m2.  

Dispozícia bytu: Vstupná chodba z ktorej je vstup do otvorenej kuchyne  spojenej s obývačkou a vstup do spálne. Z obydvoch izieb je vstup na priestrannú lodžiu 12,10 m2. Kúpeľňa s klasickou vaňou a umývadlom. Oddelené WC s umývadlom. Kvalitná dizajnová kuchynská linka je vybavená el. varnou doskou, el. rúrou, chladničkou a mikrovlnnou rúrou a umývačkou. V celom byte sú kvalitné stierky, plastové okná, plávajúca podlaha, roldorové skrine v chodbe a v spálni, vstupné bezpečnostné protipožiarne dvere. Byt je možné pripojiť na KTV UPC spolu s internetom.  K bytu prináleží pivničná kobka o výmere 1,5 m2 a vyhradené parkovacie miesto. V byte budú čoskoro osadené interiérové žalúzie a klimatizácia. 

Novopostavený bytový  dom (2023) sa nachádza na okraji sídliska sever priamo pod vinicami a lesným porastom malých karpát. V blízkom okolí sa nachádzajú obchody a služby (lekáreň, kvetinárstvo, pizzéria, čistiareň, potraviny, zverimex, drogéria, obchod s textilom, obuv ....). Škola a škôlka sú v dostupnosti 15 minút pešo. 

Pezinok má strategickú polohu. Leží iba 21 km od Bratislavy a 40 km od Trnavy. Dopravné spojenie do oboch miest je zabezpečené vlakovou alebo cestnou dopravou, cca 9 minúty pešo od bytu. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia.  Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie.  Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch, alebo lyžovanie na Pezinskej Babe.


CENA A PLATOBNÉ PODMIENKY:
Mesačné nájomné celkom: 700 Eur/ mesiac, z toho nájomné 500 Eur/mesiac. + energie 200,-Eur/mesiac pre 2 osoby (v prípade väčšieho počtu osôb + 20 Eur/osoba).
Cena zahŕňa poplatok za nájom, energie, pivničnú kobku, parkovanie.
Prvá platba bude vo výške 2000,- Eur, pričom uvedená cena zahŕňa (prvé nájomné, kauciu, poplatok RK).   

Za účelom obhliadky a ďalších informácií volajte:  Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
59 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2023
Počet poschodí od prízemia vyššie:
6
Poschodie:
4
Celková plocha:
71 m2
Plocha loggie:
12.1 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
1 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Ciller

Norbert Ciller

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Volám sa Norbert Ciller. Realitám sa venujem od roku 2018. Po rokoch strávených v zahraničnej firme venujúcej sa finančným službám a neskôr vo vlastnej firme som sa rozhodol venovať svoje úsilie a získané skúsenosti realitnej kancelárií mojej manželky a tak vlastne pokračovať v napĺňaní predstáv a požiadaviek klientov prostredníctvom bezprostrednej a úprimnej komunikácie. Špecializujem sa predovšetkým na developerské projekty so zameraním na predaj novostavieb a iných nehnuteľností.  Veľké portfólio činností je zamerané na prenájom komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Budem rád, ak využijete moje služby.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti